Espanyol

L'Espanyol dona Pau López per perdut i pensa que ja té un acord amb un altre club

El representant del porter olotí no ha contestat en tres mesos l'oferta d'una renovació que, amb tot, encara veu "possible".

Oriol VidalActualitzat

La direcció esportiva de l'Espanyol pensa que Pau López ja té un acord amb un altre club. El representant del porter olotí encara no ha dit ni ase ni bèstia sobre la proposta que l'entitat li va fer el novembre, una proposta que s'ha filtrat: un contracte de cinc anys pels quals Pau cobraria nou milions d'euros en total.

La fitxa del futbolista aniria creixent de manera progressiva... però començaria encara lluny del sou del seu company i competidor Diego López i de la resta de jugadors contractats de manera molt generosa en el primer any de Mr. Chen. Tot i les lògiques diferències, tres mesos després, ni tan sols hi ha hagut negociació. El representant de Pau no ha demanat cap contraoferta i, de fet, ofereix una versió ben diferent a la de l'Espanyol: encara és possible que Pau segueixi com a periquito, com ell ha dit més d'un cop.

Pericos Online ha revelat aquest dimarts que l'Espanyol, que no vol perdre el jugador sense cap ingrés, fins i tot va intentar trapassar-lo aquest hivern a un equip de la Premier per dos milions d'euros. Però l'oferta va ser rebutjada per l'entorn del jugador.

De nòvies, no n'hi falten. A Sevilla, asseguren que està molt a prop del Betis. I a Girona confien que el garrotxí hi pugui arribar per l'interès del Manchester City de tenir-lo en la seva òrbita. El Nàpols, el Tottenham, on va estar cedit ara fa un any, i fins i tot el PSG han sonat com a possibles destinacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut