Espanyol

L'Espanyol dóna descans a alguns fixos de cara al partit de Copa contra l'Alcorcón

Piatti, Jurado, Javi Fuego i Gerard Moreno han quedat fora de la llista de convocats per al partit d'aquest dimarts (21.00) al camp de l'Alcorcón

Actualitzat

L'Espanyol afronta la seva entrada en la Copa del Rei en un moment dolç en el pla esportiu. Quique Sánchez Flores sembla haver trobat un equip estable en la Lliga i aprofitarà l'arribada de la Copa, aquest dimarts, a les 9, al camp de l'Alcorcón, per donar descans a alguns dels fixos i una oportunitat als que fins ara han tingut menys minuts.

D'aquesta manera, han quedat fora de la llista de convocats per al partit contra l'Alcorcón d'aquest dimarts jugadors com Pablo Piatti, José Manuel Jurado, Javi Fuego i Gerard Moreno. Tampoc hi són Álvaro Vázquez, que encara no està disponible, ni Martín Demichelis.

La convocatòria de l'Espanyol per al partit contra l'Alcorcón la formen Roberto, Diego López; Javi López, Óscar Duarte, David López, Diego Reyes, Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Pape Diop, Marc Roca, Salva Sevilla, Melendo, Hernán Pérez, Reyes, Baptistao i Caicedo.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut