Valverde i la plantilla desitjen que aquest malson acabi al més aviat possible. (Foto: EFE)
Valverde i la plantilla desitjen que aquest malson acabi al més aviat possible. (Foto: EFE)
Actualitat grana

L'Espanyol diu adéu a les seves opcions de jugar a Europa la pròxima temporada

L'Espanyol s'ha quedat sense cap opció de jugar a Europa la pròxima campanya després de la derrota que va patir davant el Vila-real (2-0), cosa impensable al final de la primera volta quan l'equip competia amb els millors de la competició. L'equip blanc-i-blau està sent un dels pitjors equips de la segona volta i només ha sumat 12 dels 54 punts en joc (tres victòries, tres empats i dotze derrotes). Ha passat d'ocupar la quarta plaça, després de a conclusió de la primera part del campionat, a l'onzena. Dissabte que ve, els pericos reben l'Almeria a Montjuïc.

Actualitzat

Feia setmanes que l'objectiu de classificar-se per la Copa de la UEFA havia quedat en un segon pla pels mals resultats i la plantilla es conformava amb entrar a la Copa Intertoto, però tampoc ha estat capaç de classificar-se per a una competició menor ateses les expectatives creades.

Un desenllaç tràgic per a un equip immers en una crisi brutal, ja que fa nou jornades consecutives que no guanya. Quan falta només una jornada per a la conclusió de la Lliga, els blanc-i-blaus sumen un punt menys que la passada campanya.

Anar al contingut