El Southampton i l'Espanyol es tornaran a enfrontar aquesta pretemporada (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol disputarà un amistós contra el Southampton el 3 d'agost, a Saint Mary's

Els blanc-i-blaus es tornaran a enfrontar als "saints" i, posteriorment, el 6 d'agost, visitarà també l'Everton en la seva estada de pretemporada per terres angleses

Actualitzat

El RCD Espanyol ha completat la pretemporada del primer equip amb un nou amistós de nivell. El dimecres 3 d'agost, al vespre, els blanc-i-blaus tornaran a Saint Mary's per enfontar-se amb el Southampton i ampliar així la seva estada al Regne Unit, on, posteriorment, el 6 d'agost visitarà també a l'Everton.

Aquest doble enfrontament amb destacats equips de la Premier League serà un cop acabada la gira pels Països Baixos i prèviament a la darrera gira de preparació estiuenca, la que portarà l'equip a Sud-àfrica.

Els "Saints" i els "pericos" ja es van enfrontar l'última pretemporada, també a inicis d'agost, amb un disputat i igualat partit que va acabar amb empat a un amb gols de Salva Sevilla a passada de Víctor Álvarez i de Jay Rodríguez per als locals. El partit amistós entre Southampton i Espanyol es disputarà el dia 3 d'agost, a les 20.45, hora d'aquí.

Anar al contingut