Espanyol

L'Espanyol designa Iván de la Peña com a nou capità de l'equip

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres pensant ja en el debut a la Lliga de diumenge, contra l'Athletic Club. En aquesta sessió s'ha fet oficial que Iván de la Peña, un jugador de referència dins el vestidor, serà el nou capità de l'equip, en substitució del desaparegut Dani Jarque. La sobtada mort del jugador espanyolista també ha obligat el club a buscar algun reforç per a la seva posició. L'escollit és Juan Forlín, que arriba avui mateix a Barcelona.

Actualitzat
No pot participar encara en els entrenaments, però Ivan de la Peña no se'n perd ni un. A l'ombra, mira els seus companys i si s'ha de donar un cop a l'esquena a algú, doncs endavant. El jugador càntabre, molt respectat al vestidor, estrenava avui nou càrrec en l'equip. David García seguirà com a segon capità, Moisés Hurtado serà el tercer i Luis García entrarà com a quart.

Amb l'absència en l'entrenament matinal de Fernando Marqués, que està tancant els serrells del contracte que el lligarà a l'equip blanc-i-blau, les mirades se centraven en Lola Smiljanic. El jugador serbi, amb l'arribada aquesta tarda a Barcelona de Juan Forlín, té els dos peus fora del club. Per si no li havia quedat clar al jugador serbi això és el que pensa Mauricio Pochettino del nou fitxatge espanyolista: "A banda de la seva joventut, crec que té un caràcter i una personalitat que el fan semblar molt més madur del que és. És un jugador ràpid i amb bon joc aeri. Estic convençut que ens aportarà coses i ens donarà moltes solucions."

Marcada la creueta del central i de l'home de banda esquerra, en les pròximes hores se sabrà què passa amb la del migcentre defensiu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut