L'Espanyol derrota el Sevilla en el millor partit de la temporada i somia amb les semifinals de la Copa (3-1)

Els blanc-i-blaus s'han posat amb un 3 a 0 al seu favor amb gols de Caicedo, Sergio García de penal i Lucas Vázquez. Bacca, en el descompte, ha retallat distàncies i ha donat vida a un Sevilla desconegut al Power8 Stadium.

Actualitzat

Ambient d'il·lusió copera al Power8 on l'afició, gairebé 15.000 espectadors, han recordat els títols aconseguits en aquesta competició. Un Sevilla sense Deulofeu ni Bacca ha començat manant i ha disposat de la primera ocasió en un xut bombat de Denis Suárez. L'Espanyol, en canvi, ha donat una lliçó d'efectivitat. Felipe Caicedo, l'home de moda, rep, es gira, la col·loca a l'escaire i bat Sergio Rico. Un golàs de bandera, el seu vuitè de la temporada, el cinquè en els últims quatre partits.

L'equip andalús ha pres les regnes del joc i Denis Suárez ha tornat a avisar amb un llançament de falta que ha picat al travesser. Víctor Álvarez, molt murri, li ha robat la cartera a l'exespanyolista Nico Pareja, però el seu xut ha estat massa tou i fàcil per a Sergio Rico. Abans del descans, Álvaro ha estat a punt de batre Pau en una intercepció i Sergio García no ha precisat una rematada per fer molt més mal al porter sevillista.

Bacca rebaixa l'eufòria

En la represa, l'Espanyol encara ha millorat i ha posat setge a la porteria d'un Sevilla desconegut i inofensiu. L'entrada de Deulofeu, escridassat per l'afició blanc-i-blava, no ha estat el revulsiu per als d'Unai Emery. Ben al contrari, l'Espanyol ha vist l'oportunitat d'augmentar l'avantatge i s'ha abocat a l'atac.

Un clar penal per unes mans d'Arribas dins de l'àrea ha permès a Sergio García fer el segon en el minut 73. I, en ple festival periquito, Lucas Vázquez ha fet el 3 a 0, un gol que ha desfermat la bogeria a les grades del Power8. Sergio Rico ha hagut d'intervenir per evitar el 4 a 0 i, ja en temps de descompte, Bacca ha rebaixat l'eufòria fent el 3 a 1, un gol que dóna vida al Sevilla de cara a la tornada al Sánchez Pizjuán. I encara sort per als blanc-i-blaus que, en l'última jugada, Denis Suárez ha fallat una ocasió claríssima per fer el 3 a 2.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut