L'Espanyol derrota el Sabadell (2-1) a Montilivi i jugarà la final de la Copa Catalunya

L'Espanyol ha derrotat el Sabadell (2-1) a Montilivi i jugarà la final de la Copa Catalunya. Els blanc-i-blaus s'han avançat a través de Córdoba i Pizzi a la primera part. En el segon temps, els arlequinats han retallat distàncies només començar a través de Clerc, jugador cedit, precisament, per l'Espanyol.

L'Espanyol ha derrotat el Sabadell (2-1) a Montilivi i jugarà la final de la Copa Catalunya. Els blanc-i-blaus s'han avançat a través de Córdoba i Pizzi, a la primera part. En el segon temps, els arlequinats han retallat distàncies només començar a través de Clerc, jugador cedit, precisament, per l'Espanyol.

Els dos equips han donat oportunitat als jugadors menys habituals sobre la gespa. L'Espanyol ha dominat en el primer temps. El primer avís ha estat de Pizzi, gràcies a una bona passada d'Àlex, però el xut ha sortit a fora. Al minut 25, Córdoba ha inaugurat el marcador amb una assistència de Pizzi. I, poc després, Lanza -ex del Sabadell- ha enviat una pilota al travesser.

El 2-0 de l'Espanyol ha arribat de les botes de Pizzi, amb una passada de Córdoba. És a dir, els mateixos protagonistes del primer gol, però a la inversa.

El Sabadell ha posat emoció al partit, ja que al minut 47, només començar la segona part, ha marcat el 2-1, obra de Clerc. És el primer gol que el lateral esquerre fa amb els arlequinats. Abans, Toni Lao ja havia disposat d'una ocasió, que ha aturat Germán.

El gol ha donat força a un Sabadell que ha buscat el segon, sense sort. També podia haver incrementat el marcador a través de Mattioni, però s'ha tornat amb un De Navas molt ben col·locat.