Espanyol

L'Espanyol derrota el Palamós (0-3) en l'estrena de la pretemporada perica

Els blanc-i-blaus es van mostrar molt superiors als empordanesos, que aquesta temporada jugaran a Tercera. El millor del partit, la plasticitat dels gols. Un doblet de Dani Nieto i un batzac del debutant Wakaso van segellar la diferència en el marcador.

L'Espanyol va derrotar el Palamós per 0-3 en la seva estrena de pretemporada. Els blanc-i-blaus es van mostrar molt superiors als empordanesos, que aquesta temporada jugaran a Tercera. El millor del partit, la plasticitat dels gols. Un doblet de Dani Nieto i un batzac del debutant Wakaso van segellar la diferència en el marcador.

Bona imatge

El primer amistós de l'Espanyol 2012-2013 es va saldar amb una còmoda victòria sobre el Palamós. L'equip empordanès va disposar de la primera ocasió per obrir el marcador, però el porter Kiko Casilla va treure una mà excel·lent.

Abans del quart d'hora de joc, Dani Nieto, que la temporada passada va jugar al Girona, va sorprendre amb un fort xut des de fora l'àrea el porter Bayona. El mateix jugador en el minut 34 va fer el 0 a 2 amb què es va arribar al descans després d'una bona acció individual que va culminar amb una vaselina.

En la segona meitat, van entrar Joan Verdú i Sergio García, que de bon començament va enviar una pilota al travesser. A les acaballes del partit el debutant Wakaso, d'un potent xut amb efecte, va sorprendre el porter Bartrina i va establir el 0 a 3 definitiu.