Espanyol

L'Espanyol derrota el Colònia (0-2) en el primer amistós seriós de la pretemporada

Christian Alfonso, amb una volea magnífica, i Marc Caballé han fet els gols del partit

L'Espanyol ha començat amb un triomf sobre el Colònia (0-2) la seva minigira de pretemporada a Àustria. Christian Alfonso i Marc Caballé han fet els gols d'un matx poc brillant, però molt més competitiu que la patxanga aranesa d'ara fa uns dies.

Sergio González ha donat minuts als 22 futbolistes de l'expedició blanc-i-blava. El Colònia, més rodat, ha estat superior en el tram inicial del matx. El davanter Modeste ha desaprofitat fins a tres bones ocasions davant Pau López. El porter garrotxí s'ha lluït desviant un cop de cap de Vogt abans del descans.

El segon temps ha estat més igualat i l'Espanyol s'ha endut el triomf en els últims minuts. En el 73, golàs de Christian Alfonso i, en el 90, Marc Caballé ha enviat a l'escaire una pilota solta dins l'àrea.

Bones sensacions d'un Espanyol que tancarà la seva estada a Àustria amb un amistós contra el Kasimpasa, de Turquia, divendres que ve.