L'estadi de Cornellà-el Prat acollirà contra l'Elx el partit 100. (Font: www.rcdespanyol.com)
Futbol

L'Espanyol demana a la UEFA que Cornellà-el Prat pugui acollir partits de la fase final de la Eurocopa 2020

L'Espanyol ha tramitat oficialment la seva voluntat d'acollir partits de l'Eurocopa 2020, una competició que serà itinerant coincidint amb el 60è aniversari de la UEFA. L'estadi de Cornellà-el Prat compleix amb els requisits que exigeix el màxim organisme continental per a grans competicions.

Actualitzat
L'Espanyol ha tramitat oficialment la seva voluntat d'acollir partits de l'Eurocopa 2020, una competició que serà itinerant coincidint amb el 60è aniversari de la UEFA. L'estadi de Cornellà-el Prat compleix amb els requisits que exigeix el màxim organisme continental per a grans competicions.

En concret, l'estadi blanc-i-blau optaria a poder acollir partits de les fase inicial del torneig, ja que els encreuaments per decidir les primeres posicions s'han de jugar en instal·lacions amb una capacitat superior.


Es tracta només d'una primera fase en la que la UEFA, a través de les federacions estatals, coneixerà les possibilitats de què disposarà per organitzar l'Eurocopa mitjançant aquest innovador format. No serà fins més endavant quan el màxim organisme del futbol europeu faci oficials quins són els països que acolliran matxs de l'Eurocopa 2020 i quins estadis acaben sent designats seus d'aquests partits.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut