Chen
Chen Yansheng, el màxim representant de Rastar Group
Espanyol

L'Espanyol convoca una junta general extraordinària d'accionistes entre finals de juny i principis de juliol

La proposta d'una ampliació de capital i la ratificació del nou consell d'administració del club blanc-i-blau des de l'arribada de Chen Yansheng a la presidència seran els dos principals punts a tractar

Actualitzat

L'Espanyol ha anunciat que entre finals de juny i principis de juliol celebrarà una junta general extraordinària d'accionistes per tractar, principalment, la proposta d'una ampliació de capital i la ratificació de l'actual consell d'administració del club.

Pel que fa a l'ampliació de capital, l'entitat catalana ha explicat que es tracta d'una quantitat important i serviria per solidificar l'estabilitat financera de l'Espanyol, així com el seu projecte esportiu. La quantitat exacta d'aquesta ampliació de capital encara no està determinada, a falta de concretar-ne els detalls amb els advocats.  

De tota manera, des de fa mesos i amb l'arribada de Chen Yansheng a la presidència, s'especula que la xifra d'aquesta ampliació podria rondar els 90 milions d'euros. L'empresari xinès controla actualment el 56 per cent del capital social i, després d'aquest moviment, el percentatge creixeria ostensiblement.  

D'una altra banda, la ratificació dels components de l'actual consell d'administració suposa un pas essencial per al funcionament institucional de l'Espanyol. L'entitat ha explicat, mitjançant un comunicat, que anunciarà "en els pròxims dies" la data i el lloc en què se celebrarà la junta extraordinària d'accionistes.

Anar al contingut