Els jugadors de l'Espanyol s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol continua treballant, tot i que no hi ha partit per l'aturada de seleccions, per tal d'encarar un mes d'abril molt carregat

Els blanc-i-blaus encaren una recta final de la Lliga amb moltes expectatives i per això mantenen el ritme de treball

Actualitzat

L'Espanyol continua treballant tot i que aquesta setmana no hi ha partit a causa de l'aturada per seleccions. Els blanc-i-blaus s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque sense els seus jugadors internacionals. Entre les absències destacades, Felipe Caicedo i Hernán Pérez, que es veuran les cares en el Paraguai-Equador de classificació per al Mundial de Rússia 2018 que es juga aquesta mitjanit (hora catalana).

El porter Diego López s'ha quedat en el gimnàs fent treball de recuperació al marge del grup per acabar de fer net d'unes molèsties que arrossega de fa temps.

Ha estat el segon entrenament d'una setmana curta de feina, i és que aquest divendres els pericos posaran punt final un pla de treball concentrat en tres dies i gaudiran d'un cap de setmana de festa per reprendre l'activitat a partir de dilluns. Un descans molt necessari abans d'encarar un mes d'abril força carregat de compromisos, ja que 7 dels últims 10 partits que queden en la competició domèstica es jugaran en els propers 30 dies.

Anar al contingut