Luis Campos, actual assessor esportiu del Mònaco
Espanyol

L'Espanyol contacta amb Luis Campos per ser el nou director esportiu

El club blanc-i-blau fa setmanes que treballa per incorporar algú que ocupi la vacant deixada per Òscar Perarnau, i l'actual assessor esportiu del Mònaco és un dels tres noms amb què s'està treballant, segons Catalunya Ràdio

Actualitzat

L'Espanyol ha contactat amb Luis Campos, actual assessor esportiu del Mònaco, per ser el nou director esportiu del club blanc-i-blau, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio.

L'Espanyol fa setmanes que treballa per incorporar un director esportiu que ocupi la vacant deixada per Òscar Perarnau. Fins ara no hi ha hagut excessiva pressa, però aquesta decisió encara la fase final perquè l'Espanyol vol que el nou director esportiu comenci a treballar aquest mes de març. I un dels tres noms que poden encapçalar ben aviat l'àrea esportiva blanc-i-blava és el de Luis Campos, actual assessor esportiu del Mònaco. L'Espanyol ha contactat amb ell perquè assumeixi les regnes de la direcció esportiva del club blanc-i-blau que va deixar vacant Òscar Perarnau ara fa un mes.

Abans de ser assessor al Mònaco, Luis Campos n'era el director tècnic fins l'estiu passat. Aleshores, Campos va fer un pas al costat, sense desvincular-se del club del Principat monegasc. El motiu: unes desavinences amb el propietari del club francès en matèria esportiva. Abans de treballar al Mònaco, Campos va estar vinculat al Reial Madrid i anteriorment a l'Inter de Milà. I això no és casualitat, ja que en aquestes dues etapes ha treballat amb José Mourinho. Campos és un home amb sintonia amb l'agent portuguès Jorge Mendes, però sense estar sota la seva tutela.

Qui assumeixi les regnes de l'àrea esportiva de l'Espanyol tindrà força feina a remodelar una plantilla que ha d'encarar el primer projecte Chen Yansheng, amb ambicions europees.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut