Espanyol

L'Espanyol confirma el seu bon moment amb una victòria contra l'Sporting i nou jornades invicte a la Lliga (2-1)

Els de Quique Sánchez Flores, amb gols de Caicedo i Baptistao, han superat l'Sporting del "Pitu" Abelardo, que ha maquillat el resultat sobre el xiulet de final. Diego López, l'altre protagonista del partit, superant el rècord d'imbatibilitat de l'Espanyol que tenia Kameni.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Sporting de Gijón es presentava a Cornellà-el Prat amb la intenció de tornar a sumar una victòria després del 3-1 contra l'Osasuna i continuar evolucionant. L'Espanyol, per la seva part, necessitava els tres punts per a confirmar el seu bon moment i sumar la novena jornada invicte a la Lliga, i la onzena a totes les competicions. El premi se l'han emportat els de Quique Sánchez Flores, que continuen en ratxa.

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips, que en només tres minuts han tingut ocasió d'inaugurar el marcador. El ritme però ha quedat frenat per diverses interrupcions. Al minut 18 Hernán Pérez ha hagut d'abandonar el terreny de joc per un cop al pit. Álvaro Vázquez, l'ha susbtituït. Amb aquest canvi Quique Sánchez Flores ha ajuntat al camp quatre davanters: Caicedo, Gerard, Baptistao i ara Álvaro.

Gerard Moreno ha tingut l'1-0 als seus peus. Volea del davanter de l'Espanyol que remata la pilota que li posa Aarón, que surt fregant el pal de Cuéllar (24', 0-0). L'Sporting de Gijón no ha creat més oportunitats de perill a la porteria de Diego López fins al minut 37, amb una rematada amb la dreta de Cop que ha obligat al porter de l'Espanyol a estirar-se per aturar la pilota.

L'Sporting ha agafat ritme i ha tingut una bona oportunitat per posar el 0-1 en el marcador. Perd la pilota Jurado i ho aprofita Carmona per acostar-se a la porteria de Diego López (42'). Reyes el neutralitza en el moment de fer el xut, que surt desviat.

A la segona part l'Espanyol ha continuat atacant la porteria asturiana. Javi Fuego ha fet un perillós xut al minut 47 que Cuéllar aturada enviant la pilota a córner. El gol de l'equip blanc-i-blau ha acabat arribant en el moment en què Diego López també s'apuntava un rècord. Felipe Caicedo ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap que Cuéllar no pot atrapar (1-0).

En el minut 64 l'àrbitre ha anul·lat un gol a Caicedo, en una jugada desafortunada de Cuéllar que refusa malament, topa amb el jugador perico amb la mala fortuna que li toca a les mans i entra dins de la porteria. L'Sporting, ben ordenat al mig camp, tenia dificultats a l'hora d'avançar i acostar-se a la porteria perica.

Diego López, però, ha salvat el gol de l'empat de l'Sporting al minut 89, després d'una jugada a pilota parada. Douglas xuta una falta però no troba cap rematador a punt. A la contra, Baptistao ha sorprès els asturians amb un golàs (2-0) que ha matat el partit. Al minut 92 Cop de l'Sporting ha maquillat el marcador gairebé sobre el xiulet (2-1) amb un xut de lliure directe.

Un altre dels protagonistes de la segona part ha estat el porter de l'Espanyol Diego López que, en el minut 54 de partit, ha superat el rècord d'imbatibilitat a l'Espanyol de Kameni,  amb més de 550 minuts a la Lliga, assolit la temporada 2007-08.