Pablo Piatti jugarà a l'Espanyol fins el 2020 (EFE)
Espanyol

L'Espanyol confirma el fitxatge de Pablo Piatti

El jugador argentí s'ha convertit en un dels imprescindibles de Quique Sánchez Flores en la seva primera temporada amb l'Espanyol

Actualitzat

L'Espanyol ha confirmat el fitxatge de Pablo Piatti a tots els efectes. El club blanc-i-blau ha pagat la clàusula que figurava en el seu contracte per desvincular-lo del tot del València, club del qual provenia en condició de cedit. El cost total de l'operació puja a 1,5 milions euros. Amb aquest acord, el jugador argentí, referent en l'atac de l'Espanyol aquesta temporada, queda vinculat al club perico fins al 30 de juny de 2020 i tindrà una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros.

El perico ha assegurat que està "molt feliç" en el club blanc-i-blau i que aquesta ha estat "una de les millors temporades" de la seva carrera. "Quan vaig arribar necessitava trobar nous reptes en la meva vida professional. Quan va sorgir aquesta possibilitat vaig saber que era el lloc idoni", ha explicat el jugador.

"Vaig trobar un equip on m'he sentit molt a gust des de l'inici i on he gaudit cada segon que he viscut i ho segueixo fent. Aquest és motiu suficient per seguir en aquesta institució. Estic molt feliç i espero aconseguir coses importants amb aquest equip", ha afegit l'argentí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut