Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol comunica a Eduardo Costa que no compta amb ell per la pròxima temporada

Després de la visita al Camp Nou, ara ja sí que l'Espanyol pot dir que ha posat el punt final a la temporada. De tota manera, la secretaria tècnica ja fa setmanes que treballa en la planificació de la temporada vinent i de mica en mica se'n van desgranant detalls. El primer és que el club no compta amb Eduardo Costa. Paco Herrera, el director esportiu, li ha comunicat la decisió i el brasiler ja sap que el seu futur passa per una cessió o un traspàs. Sense possibilitats de jugar a l'Espanyol, Costa, que en alguns moments de la temporada va ser xiulat per la grada, ha avançat les vacances i ja és al Brasil.

Actualitzat

Febre per Tamudo

A l'Espanyol s'ha desfermat la febre per Tamudo. El davanter blanc-i-blau va fer història al Camp Nou amb dos gols que li van permetre superar el registre golejador de Rafa Marañón i la demanda de samarretes de Tamudo s'ha disparat. Aquest matí hi ha hagut una allau de trucades a la botiga de l'Espanyol per fer comandes de samarretes amb el 23 de Tamudo. Ja era una icona blanc-i-blava però ara s'ha convertit en el màxim golejador de la història del club a la Lliga i això ha tingut un efecte notable. Els pericos de Catalunya poden comprar directament la samarreta de Tamudo a les botigues de Montjuïc, Sant Adrià o Lloret. Per això, la demanda majoritària és de la resta de l'Estat.

El club i l'afició aprofitaran l'últim partit de Lliga contra el Deportivo per fer un homenatge a Tamudo per la seva xifra històrica de gols. Un partit que encara no té data. No hi ha res en joc. Els dos clubs volen disputar-lo dissabte però serà la televisió qui marqui la data (en principi, diumenge a les cinc).

Demà faran una ressonància magnètica a Albert Riera per confirmar el diagnòstic d'una distensió al lligament creuat del genoll dret que es va fer al Camp Nou. I el metge de l'Espanyol, Miquel Cervera, viatja aquesta pròxima matinada al Brasil per supervisar l'operació de Fredson. El jugador de l'Espanyol, cedit al São Paulo, es va lesionar de gravetat al genoll esquerre fa un parell de diumenges.

Anar al contingut