Espanyol

L'Espanyol completa el primer entrenament de la pretemporada sota les ordres de Quique Sánchez Flores

El tècnic blanc-i-blau ha dirigit la primera sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb 20 futbolistes del primer equip, entre ells els dos últims fitxatges, Sergio García i Esteban Granero, i vuit més del filial

Actualitzat

Després de les corresponents revisions mèdiques matinals, aquest dilluns a la tarda ha començat a rodar la pilota a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià de Besòs. L'Espanyol 2017-18 ja ha arrencat la pretemporada i Quique Sánchez Flores ha dirigit el primer entrenament amb 20 futbolistes del primer equip, entre ells els dos últims fitxatges, Sergio García i Esteban Granero, i vuit més del filial (Edu Frías, Adrià López, Lluís López, Puado, Pibe, Pipa, Álex López, Manel Royo i Pol Lozano).

En la sessió preparatòria hi ha hagut l'absència dels quatre lesionats, Diego López, Hernán Pérez, Álvaro Vázquez i Óscar Duarte, que continuen amb els seus processos de recuperació. Una de les grans novetats de l'entrenament ha estat el "new look" del tècnic blanc-i-blau, que s'ha afaitat l'espessa barba de la temporada passada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut