Espanyol

L'Espanyol commemora el seu 116è aniversari

El club ha organitzat diversos esdeveniments per celebrar un any més en la seva llarga història, després del seu naixement el 28 d'octubre del 1900

Marc BéjarActualitzat

Els pericos estan d'enhorabona. Aquest divendres 28 d'octubre han celebrat el seu 116è aniversari, motiu pel qual el club ha decidit organitzar una sèrie d'actes als voltants de l'estadi de Cornellà-el Prat des d'aquest divendres fins diumenge. La intenció de l'entitat és promoure el sentiment blanc-i-blau en una data tan simbòlica per a l'afició perica.

El primer esdeveniment ha estat aquest mateix divendres al Gol Cornellà, on hi ha l'estàtua de l'afició. L'emblema ha estat l'epicentre d'un homenatge en què han assistit diferents personalitats de l'Espanyol: Membres del consell d'administració, capitans del primer equip, representants de les penyes espanyolistes i una comitiva insitucional dels Ajuntaments de Cornellà i del Prat. A més, els mateixos aficionats han fet una ofrena floral.

D'altra banda, el club promou el White&Blue Day, amb ofertes a la botiga oficial de l'estadi, que obrirà de 10 a 22h fins el proper diumenge. Per als que vulguin fer una visita guiada, el Tour de l'Espanyol tindrà un preu de 5 euros per als socis adults i serà gratuït per als menors de 10 anys durant tot aquest cap de setmana. El millor regal, però, esperen fer-lo els futbolistes de Quique Sánchez Flores, que visitaran el camp del Betis amb la intenció de donar una alegria als aficionats pericos.

En el transcurs de les celebracions, el conseller delegat Ramon Robert ha sortit al pas del polèmic tancament de la grada d'animació: "No volem tancar-la però hem de prendre aquesta decisió. Volem una grada modèlica i que estigui plena. Ens reunirem amb els dos grups per aconseguir-ho".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut