Chen Yansheng, en una imatge d'arxiu
Espanyol

L'Espanyol celebra una junta general d'accionistes marcada per la mala situació esportiva

Chen Yansheng, accionista majoritari del club blanc-i-blau, presidirà una junta d'accionistes que aprovarà sense problemes els comptes de la temporada passada. L'acte serà transmès en directe per Esport3 a partir de les 18.00

Actualitzat

L'Espanyol celebra aquest dilluns (18.00, Esport3) la junta general d'accionistes, amb la presència del president i propietari, Chen Yansheng, i amb la preocupació ben palpable a l'entorn del club per la mala situació esportiva de l'equip. L'empat a Las Palmas (2-2) i els resultats negatius de les últimes setmanes, segur que planen sobre la junta d'accionistes, però en cap cas en condicionaran el desenllaç.

La junta, en què s'ha d'aprovar el balanç econòmic i social de la temporada 2016-17, està presidida pel propietari, Chen Yansheng, que té un 99,35% del capital social de l'entitat, de manera que pel que fa a l'aprovació dels comptes no hi haurà ensurts.

El club ha tancat l'exercici amb 6,5 milions de benefici; des de fa més d'una dècada no s'acabava una temporada amb més de 3 milions de superàvit, això s'explica per l'increment dels ingressos televisius, tot i que el deute brut ha crescut i passa dels 143 milions d'euros a 159.
El deute històric amb Hisenda ja està liquidat; això vol dir que la major part d'aquest deute és ara amb empreses del grup Rastar.

Anar al contingut