Espanyol

L'Espanyol cedeix Jordi Amat al Rayo Vallecano

Era imminent i ja és una realitat: Jordi Amat se'n va al Rayo Vallecano en qualitat de cedit. L'Espanyol té tancat l'acord amb el club madrileny. El central català marxarà aquest dissabte de la concentració espanyolista de Peralada en direcció a Madrid, on ja l'esperen. Aquest dijous Ramon Planes, el director esportiu del club, havia admès la possibilitat que Amat se n'anés al Rayo per poder evolucionar com a jugador.

Actualitzat
Era imminent i ja és una realitat: Jordi Amat se'n va al Rayo Vallecano en qualitat de cedit. L'Espanyol té tancat l'acord amb el club madrileny. El central català ha marxat aquest dissabte de la concentració espanyolista de Peralada en direcció a Madrid, on ja l'esperen, i ha deixat clar que no té rancúnia al club: "No estic dolgut amb ningú. El Rayo és una opció molt bona per a mi. Espero tornar a casa."

El jugador es queda a Barcelona fins dilluns, amb permís del club, ultimant els detalls de la cessió amb el conjunt de Vallecas.

D'altra banda, l'Espanyol continua treballant per tancar la renovació de Joan Verdú, que dimecres passat va saber de primera mà els detalls de l'oferta del Seattle Sounders, equip nord-americà, que el convertirien en el tercer futbolista més ben pagat als Estats Units. Verdú es vol quedar, però demana un gest de l'Espanyol en l'oferta de renovació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut