Espanyol

L'Espanyol canviarà la gespa de l'estadi de Cornellà-el Prat

No hi ha hagut declaracions ni resposta oficial després de la reunió d'aquest matí entre la constructora, responsables de jardineria i representants del club. Oficialment, la solució al mal estat de la gespa es trasllada a l'executiva d'aquesta tarda. Extraoficialment, la gespa de l'estadi de Cornellà-el Prat es començarà a canviar demà al matí. L'estat actual del terreny de joc és enganyós. Des de la distància és una catifa, de ben a prop i quan s'hi practica futbol, ja ha quedat tot dit.

Actualitzat
L'arrel de la gespa està massa tova i això fa que s'aixequi amb massa facilitat. Durant el partit de dissabte contra el Reial Madrid, alguns jugadors, com Luis García, van haver de fer de jardiners, i altres, com Iván de la Peña, van patir les conseqüències d'un camp en mal estat. La idea que jugar en aquestes condicions és gairebé una temeritat la va subscriure l'entrenador, Mauricio Pochettino, després del partit, i també ahir a la nit a "Hat-trick Espanyol".

Demà es canviarà la gespa amb el sistema de la col·locació de pans d'herba. La idea és que estigui a punt per d'aquí a nou dies, ja que així obliga la realitat del calendari, perquè és quan es disputarà el partit entre l'Espanyol i el Màlaga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut