Espanyol

L'Espanyol buscarà el triomf davant el Celta i espera una carambola de resultats per jugar a Europa

Per a l'Espanyol, jugar a Europa la temporada que ve no depèn només d'un triomf davant del Celta. Però és impossible si els blanc-i-blaus no sumen els tres punts. Els de Sergio González intentaran complir la seva part, i esperar que la sort els acompanyi

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest dissabte a la tarda (18:30) a Balaídos davant un Celta que no s'hi juga res. Els blanc-i-blaus podrien encara el partit amb el mateix plantejament, però el seu orgull els farà lluitar fins a exhaurir les poques possibilitats que tenen de jugar la Lliga Europa la temporada que ve.

Els de Sergio González depenen d'una carambola a cinc bandes per obtenir el seu desitjat premi. L'Athletic Club de Bilbao ha de perdre al camp d'un Vila-real que ho té tot fet. El Màlaga no ha de guanyar a casa d'un Sevilla que busca un lloc a la Lliga de Campions. El Rayo Vallecano, un equip amb opcions europees encara més remotes, ha de superar una Reial Societat sense opcions a res en l'última jornada.

Si tot això passa, un triomf de l'Espanyol deixaria l'equip en la setena posició. Llavors s'hauran d'esperar una setmana i desitjar un triomf de l'etern rival, el FC Barcelona, a la final de la Copa del Rei davant l'Athletic. Perquè un triomf dels bascos els deixaria fora d'Europa. L'entrenador Sergio González s'ha endut a Vigo tots els jugadors disponibles per afrontar l'últim partit de la temporada.

Héctor Moreno començarà les seves vacances just quan l'àrbitre doni per acabat el matx, i ja sap que no seran gaire llargues. El central ha estat convocat per Mèxic per participar en els amistosos del 27 de juny contra Costa Rica i l'1 de juliol davant Hondures, preparatoris per a la Copa Or, que es disputarà entre el 7 i el 26 de juliol. Moreno s'ha d'incorporar a la concentració de la seva selecció el 14 de juny.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut