L'Espanyol B supera el Martinenc i el Masnou i completa el quadre de semifinals del Torneig d'Històrics

Ja han quedat definides les semifinals del Torneig d'Històrics, amb la classificació de l'Espanyol B. En el primer partit del triangular, els blanc-i-blaus han derrotat el Masnou per 1-0, amb un gol en el tram final de Kilian. En el segon partit, el Martinenc s'ha imposat als del Maresme per 2-0, amb un gol de Pelé en el minut 17 i un altre de Xavi Morón en el 44. I en el tercer partit, clara victòria de l'Espanyol B per 3-0 sobre el Martinenc, amb gols de Yeboah en el minut 16, Christian en el 20 i Bonilla en el 40. Divendres es jugaran les semifinals, Horta-Badalona i Sant Andreu-Espanyol B, i dissabte la final, en directe a Esport 3.