Espanyol

L'Espanyol assegura que el representant de Tamudo menteix quan diu que se'l vol fer fora

A l'Espanyol comencen a tenir "cas Tamudo". La cúpula esportiva ha sortit aquest dimecres en defensa del club i ha assegurat que el representant del jugador menteix quan diu que se'l vol fer fora. Des de l'Espanyol s'assegura que és el mateix Tamudo qui vol abandonar el club quan s'obri el mercat d'hivern. El dirigent ha confirmat que l'últim capítol es va produir divendres passat, quan Tomás Durán es va posar en contacte amb Ramon Planes per plantejar el desig del jugador de deixar la plantilla quan s'obri el mercat d'hivern.

Actualitzat
És dimecres i l'agenda diu que ha de parlar Mauricio Pochettino. Les declaracions del representant de Raúl Tamudo, Tomàs Duran, en el sentit que el club està convidant el jugador a marxar, però, han provocat un canvi de plans. Això ha fet que hagin entrat en escena el conseller responsable de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz, i el director esportiu, Ramon Planes. Mitja hora de roda de premsa per desmentir Tomás Durán i deixar clar que sempre ha estat el jugador qui ha volgut forçar la seva sortida.

Germán de la Cruz ha confirmat que Tamudo vol abandonar el club quan s'obri el mercat hivernal i ha acusat el seu agent, Tomás Durán, de mentir en denunciar que el club intenta desfer-se del davanter. "Ens volen tirar a sobre la porqueria, i per aquí no hi passarem", ha manifestat De la Cruz, que ha detallat que va ser Tomás Durán qui es va posar en contacte l'any passat per sol·licitar que es facilités la sortida del futbolista i que l'Espanyol, conscient del perjudici de forçar la continuïtat de Raúl Tamudo, ha admès una rebaixa de la seva clàusula de rescissió de 30 milions d'euros a 2 milions en cas de traspàs a un equip estranger i a 3 en el cas d'un nacional.

El dirigent ha lamentat que l'agent de Tamudo hagi assegurat que va ser el club el que va rebaixar el preu de l'excapità per posar-lo al mercat, "perquè això és mentida". "Va ser una imposició de Tomás Durán", ha afirmat Germán de la Cruz, que ha continuat amb el seu relat i ha detallat que, l'estiu passat, no va arribar cap oferta pel jugador. Després, va començar la temporada "amb normalitat", segons De la Cruz, que ha considerat el paper de Raúl Tamudo a la plantilla com la de "més que un jugador, un vaixell insígnia que ha fet història en aquest club i, per tant, això de dir que s'intenta que surti per la porta de darrere és fals".

Un altre argument ofert per l'agent és que a Raúl Tamudo se l'havia apartat de la capitania per provocar la seva marxa, però Germán de la Cruz ha assegurat que va ser "un tema consensuat amb Ramon Planes i el tècnic Mauricio Pochettino". Segons aquesta versió, Tamudo no es veia amb ànim de liderar un projecte que volia abandonar fins al punt que Planes ha detallat que, quan es va produir la mort de Dani Jarque, el futbolista cridat a ocupar el lloc de capità, se li va "estendre la mà" a l'ex, "però no va recollir el guant".

Pel que fa a Tamudo, fa un any que guarda silenci, però tot apunta que aquest dijous el davanter blanc-i-blau donarà la seva versió. Guerra oberta amb difícil marxa enrere.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut