Ciani ja ha passat les proves mèdiques amb l'Espanyol (RCDE)
Espanyol

L'Espanyol arriba a un principi d'acord amb l'Sporting de Portugal per a la incorporació del central francès Michael Ciani

L'Espanyol, a través d'un comunicat, ha informat del principi d'acord per a la incorporació del central francès Michael Ciani, de 31 anys i procedent de l'Sporting de Portugal. D'aquest manera, els blanc-i-blaus cobreixen la baixa d'Héctor Moreno a l'eix de la defensa.

Actualitzat

L'Espanyol ha informat del principi d'acord per a la incorporació de Michael Ciani (París, 1984) que ha de suplir la baixa d'Héctor Moreno, traspassat al PSV Eindhoven. El central firmarà per dues temporades més una tercera d'opcional lligada a objectius. "El fitxatge del jugador s'oficialitzarà un cop s'acabi de tramitar la documentació amb l'Sporting de Portugal, club del qual procedeix", ha explicat el club periquito.

Ciani, que havia defensat la samarreta del Lazio, el Girondins, el Bordeus i el Charleroi entre d'altres, ja ha superat la revisió mèdica de l'Espanyol amb el permís del seu club de procedència. Està previst que, un cop firmada tota la documentació, Ciani sigui presentat aquest dilluns al migdia al Power8 Stadium i posteriorment trepitgi, per primera vegada, la gespa de l'estadi vestit de blanc-i-blau.

 

L'Sporting de Portugal es desvincula del jugador per "inadaptació"

El club portuguès ha emès un comunicat en el seu web en el qual explicat que ha arribat a un acord amb el jugador per desvincular-se del club després d'un període "difícil d'adaptació del jugador i la seva família".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut