Albín va marcar un gol al Bernabéu. (Foto: EFE)
Espanyol

L'Espanyol arriba a un acord per rescindir els contractes dels uruguaians Albín i Luna

L'Espanyol ha rescindit el contracte del migcampista Juan Albín, de 27 anys, i de l'extrem Adrián Luna, de 20, els dos uruguaians, que no entraven en els plans del cos tècnic blanc-i-blau per a la present temporada. Els dos futbolistes van jugar cedits la campanya anterior en el Nacional de Montevideo. Luna ho va fer durant tota la campanya i Albín després del mercat d'hivern.

Actualitzat
L'Espanyol ha rescindit el contracte del migcampista Juan Albín, de 27 anys, i de l'extrem Adrián Luna, de 20, els dos uruguaians, que no entraven en els plans del cos tècnic blanc-i-blau per a la present temporada. Els dos futbolistes van jugar cedits la campanya anterior en el Nacional de Montevideo. Luna ho va fer durant tota la campanya i Albín després del mercat d'hivern.

De tota manera, el préstec no va ser massa fructífer i en pretemporada ja no van poder convèncer l'entrenador Javier Aguirre. Cap d'ells ha gaudit mai de protagonisme. L'etapa a Cornellà de Albín va estar marcada per diverses lesions i mai no va arribar a quallar a l'onze. Luna, de la seva banda, va viure diverses cessions des que va fitxar. "L'Espanyol desitja la més gran de les sorts a tots dos futbolistes", ha apuntat l'entitat catalana en un comunicat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut