Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol arriba a Madrid disposat a burxar en la crisi blanca i amb Tamudo com a novetat

Ernesto Valverde ha decidit arriscar-se i finalment ha inclòs Raúl Tamudo a la convocatòria de l'Espanyol per al partit de dissabte al Santiago Bernabéu (20 h). El davanter de Santa Coloma torna a estar disponible un mes i mig després de lesionar-se el cúbit en un entrenament i ha viatjat amb l'equip a Madrid, però serà complicat que jugui de titular per les molèsties musculars que ha tingut aquesta setmana. A banda dels lesionats De la Peña i Lacruz, Moha es queda a Barcelona per decisió tècnica. Qui torna a la llista és el central del filial Albert Serran.

Actualitzat

A la roda de premsa posterior a l'entrenament, Ernesto Valverde ha explicat que si Tamudo viatja a Madrid és "perquè està bé i no hi ha perill de recaiguda", però no ha garantit que el capità perico jugui de titular. Sobre el Reial Madrid, el tècnic blanc-i-blau està convençut que no s'assemblarà gens a l'equip que va perdre contra la Roma, però confia en donar la sorpresa i tornar a ser decisius en la lluita pel títol de Lliga, com ho van ser l'any passat empatant al Camp Nou i afavorint els blancs. Valverde considera que la baixa de Van Nistelrooy "és clau" i que no li fa por l'actuació arbitral.

L'Espanyol, doncs, no renuncia a donar la sorpresa i endur-se els tres punts. Als periquitos no els afecta el mal moment dels blancs i com han repetit diversos jugadors, l'únic que els interessa és la victòria.

Pròxims partits

Ja es coneix l'horari de l'Espanyol-Mallorca, el proper partit de Lliga de l'Espanyol: es jugarà el diumenge 16 de març a les 17 hores. I la setmana següent, mateix horari al camp del Múrcia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut