Espanyol

L'Espanyol arriba a Bilbao amb l'objectiu de trencar una ratxa de deu anys sense guanyar a San Mamés

Continuar alimentant el somni europeu blanc-i-blau passa aquesta jornada per San Mamés. I no serà fàcil. L'Espanyol afronta una desplaçament complicat per segona jornada consecutiva, però com va fer al Calderón aspira a tornar cap a Barcelona amb els tres punts. La història recent, però, no acompanya els periquitos més optimistes ja que l'Espanyol no guanya a La Catedral des de fa una dècada. De cara al partit, Pochettino recupera Joan Verdú i Dátolo, mentre que perd Javi Márquez i Baena.

Actualitzat
L'Espanyol no ho tindrà fàcil però buscarà la victòria a San Mamés sense que el derbi -que es jugarà la pròxima setmana- interfereixi en els plantejaments blanc-i-blaus. Els missatges de prudència han anat repetint-se al llarg de la setmana a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, tot i que la victòria al Calderón ha permès a l'equip i l'afició somiar amb fites més ambicioses. És per això que la victòria a La Catedral és més important que mai. 

Verdú, que no va enfrontar-se a l'Sporting per acumulació de targetes, és la principal novetat de la convocatòria periquita. Al seu costat tornen Dátolo, després d'un desplaçament a l'Argentina, i el jove David López. Javi Márquez i Baena, en canvi, són baixa per sanció, mentre que Rui Fonte se'n queda fora per decisió tècnica. Víctor Ruiz, peça important de la defensa espanyolista, acumula quatre targetes grogues. Per tant, si en veiés una altra davant els bascos es perdria el duel amb el FC Barcelona.

"Molt més que Llorente"

Mauricio Pochettino ha advertit dels perills de l'Athletic Club i n'ha destacat el joc directe, compacte i de conjunt, més enllà del potencial de Fernando Llorente. "És un equip agressiu, intens, i serà un partit en el qual necessitarem una gran dosi d'energia", ha dit l'argentí. L'entrenador periquito ha recordat que, dels set partits disputats fins ara a casa, l'Athletic n'ha guanyat cinc i només n'ha perdut dos, contra el Barça i el Reial Madrid.

Iraola es recupera

La gran novetat dels bascos serà la recuperació d'Andoni Iraola. El migcampista era dubte per un trencament muscular però finalment estarà a punt per al partit enfront els catalans. Pablo Orbaiz també ha entrat a la llista de Caparrós i podrà jugar l'enfrontament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut