Espanyol

L'Espanyol arrenca la pretemporada amb un empat al camp de l'Utrecht (1-1)

Reyes, en l'inici de la represa, iguala el gol inicial de Haller en el primer partit amistós del nou Espanyol de Quique Sánchez Flores en aquesta pretemporada

David CarballoActualitzat

El nou RCD Espanyol de Quique Sánchez Flores s'ha estrenat amb un empat a un al camp de l'Utrecht en el primer partit amistós de la pretemporada. El conjunt blanc-i-blau ha començat perdent amb un gol matiner de Haller i ha acabat igualant el matx gràcies a una diana de José Antonio Reyes en l'inici de la represa.

Quatre dels nous fitxatges per aquesta temporada (Roberto, Jurado, Baptistao i Piatti) han format part del primer onze titular de Quique de cara a l'estrena a la pretemporada. Un inici poc afortunat ja que en el minut 7, Haller ha inaugurat el marcador amb una rematada dins de l'àrea davant la passivitat de la defensa de l'Espanyol.

Els blanc-i-blaus han intentat reaccionar de la mà de Jurado, que ha deixat detalls de la seva qualitat individual, i de Baptistao, que ha buscat l'empat amb una rematada que s'ha perdut desviada per poc.

Reyes empata a la represa

En la represa, Sánchez Flores ha fet quatre canvis i ha estat un dels nous reforços, Reyes, ha fet l'empat a un amb una rematada potent des de la frontal que ha sorprès el porter local. En aquesta segona meitat també ha debutat amb el primer equip el migcentre del juvenil Marc Roca. Els nombrosos canvis a tots dos equips no han servit per augmentar el ritme del matx.

L'Utrecht, una mica més rodat que l'Espanyol, ha arribat al tram final en millor condició física però de res li ha servit per desfer la igualada. Els blanc-i-blaus arrenquen la pretemporada amb un empat que deixa encara poques conclusions per saber el nivell del nou projecte encapçalat per Quique Sánchez Flores. Aquest dijous, l'Espanyol disputarà el segon partit amistós a terres holandeses contra l'Almeere, de la Segona Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut