L'Espanyol aprofita l'estat de gràcia de Thievy per derrotar un combatiu Sabadell a la Nova Creu Alta (1-2)

L'Espanyol ha guanyat el Sabadell per 1-2 en el partit de presentació dels arlequinats davant de la seva afició a la Nova Creu Alta. Els blanc-i-blaus, que han dominat clarament la primera part, s'han avançat amb un gol en pròpia porteria de Florian en el minut 44. En la represa, Pochettino ha canviat l'onze titular i les forces s'han igualat. A deu minuts per al final, Aaron Bueno, de penal, ha fet l'empat a un però la resposta visitant ha estat immediata i Thievy, que continua en estat de gràcia, ha fet el gol de la victòria espanyolista en el minut 83 rematant al fons de la xarxa una centrada de Clerc. Osvaldo, tot i que negocia la seva sortida del club blanc-i-blau, ha estat titular i ha disputat la primer part.

L'Espanyol ha superat el Sabadell per 1 gol a 2 en el penúltim amistós de la pretemporada disputat a la Nova Creu Alta. Els arlequinats, que es presentaven de forma oficial davant la seva afició, han demostrat que encara han de millorar en la temporada del seu retorn a la Segona Divisió A tot i plantar cara davant un rival de superior categoria.

Els primers 45 minuts han estat de clar domini visitant amb Osvaldo com a home més perillós. A l'espera de resoldre el seu futur immediat, Pochettino ha decidit que el "killer" fos titular i el davanter italoargentí, pendent del seu possible traspàs a la Roma, ha disposat de les ocasions més perilloses per inaugurar el marcador. La més clara ha estat una rematada que s'ha estavellat al travesser de la porteria de De Navas.

De fet, els homes de Lluís Carreras, que estan tenint molts problemes ofensius durant tota la pretemporada, han inaugurat el marcador amb un desafortunat gol de Florian en pròpia porteria just abans del descans.

En la represa, Pochettino ha canviat l'equip per complet i el Sabadell ho ha aprofitat per estirar línies en busca de l'empat. A 10 minuts per al final, un penal comès per Duarte l'ha transformat Aarón Bueno en l'un a un. Però només tres minuts més tard, ha aparegut Thievy, que no en va tenir prou amb un "hat-trick" en la final de la Copa Catalunya i ha allargat el seu estat de gràcia fent el definitiu 1-2 rematant al fons de la xarxa una centrada de Clerc.