Espanyol

L'Espanyol, amb Sergio Garcia, rep l'Atlètic amb l'objectiu de canviar la dinàmica negativa

L'Espanyol vol passar pàgina del cop moral que suposa encaixar tres derrotes consecutives a la Lliga i recuperar les bones sensacions d'inici de temporada. Per fer-ho, rep un Atlètic de Madrid intractable que no coneix què és la derrota, tot i que els matalassers ja han avançat que no esperen "un partit còmode".

Actualitzat

L'Espanyol vol passar pàgina del cop moral que suposa encaixar tres derrotes consecutives a la Lliga i recuperar les bones sensacions d'inici de temporada. Per fer-ho, rep un Atlètic de Madrid intractable que no coneix què és la derrota, tot i que els "colchoneros" ja han avançat que no esperen "un partit còmode".

Els d'Aguirre volen retrobar-se amb les bones sensacions d'un inici de temporada rodó tot i que, per fer-ho, s'enfronten a un rival de consideració, l'Atlètic de Madrid. Per Aguirre, és un "al·licient i un estímul més per a l'equip", i per fer-ho, el mexicà recupera Sergio García per a l'enfrontament, que s'espera que continuï sent la referència en atac. També hi ha la novetat d'Héctor Moreno a la llista de convocats i Sidnei té molts números per formar part del migcamp blanc-i-blau, per la baixa de Víctor Sánchez. "Serà un partit molt entretingut i disputat. Incòmode per a tots dos equips" ha vaticinat Aguirre.

El repte de l'equip blanc-i-blau és majúscul, intentar frenar el colíder del campionat. Fins ara ningú ha pogut arrencar cap punt a l'Atlètic de Madrid, liderat en atac pel "pichichi" de la Lliga, Diego Costa. Els "colchoneros", que han viatjat aquest dissabte al matí, no esperen un partit còmode.

Simeone, figura clau en el renaixement de l'Atlètic de Madrid, complirà avui el partit número cent a la banqueta del conjunt madrileny.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut