Felipe Caicedo i José Antonio Reyes a l'entrenament de dissabte
Felipe Caicedo i José Antonio Reyes a l'entrenament de dissabte
Espanyol

L'Espanyol afrontarà el partit contra el Vila-real amb una davantera escassa d'efectius

Les baixes de Baptistao, Piatti i Álvaro Vázquez deixen Quique Sánchez Flores amb poques opcions per a la seva davantera

Actualitzat

L'Espanyol afrontarà el seu partit de diumenge davant del Vila-real a l'RCDE Stadium (18.30) amb una davantera plena d'absències. A la convocatòria de l'entrenador Quique Sánchez Flores per a aquest complicat duel, a més de les baixes ja previstes de Pablo Piatti i Álvaro Vázquez, s'hi ha afegit la de Leo Baptistao.

Tot i que l'atacant brasiler s'ha esforçat fins a l'últim moment per mirar de recuperar-se de la seva lesió muscular, no hi ha arribat a temps. Tots aquests problemes semblen no deixar més opcions al tècnic blanc-i-blau que donar entrada en la seva primera línia d'atac a Gerard Moreno i Felipe Caicedo.

L'altra absència destacada a la convocatòria perica és la del central Óscar Duarte. Les novetats entre els 19 futbolistes seleccionats per Sánchez Flores, tots els disponibles, per fer front el Vila-real són Martín Demichelis, Víctor Álvarez i Salva Sevilla. Un quedarà descartat diumenge.

La llista completa la integren Roberto, Diego López, Demichelis, R. Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard, Salva Sevilla, Reyes, F. Caicedo, Jurado, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, P. Diop, D. Reyes, Marc Roca i Aarón.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut