Hernán Pérez és una de les tres novetats de la llista de convocats contra el Dépor (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol afronta la visita del Deportivo amb tres novetats a la llista de convocats

Marc Navarro, Esteban Granero i Hernán Pérez tornen a la convocatòria i cauen Melendo, Marc Roca i Naldo

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest diumenge a Cornellà-el Prat contra el Deportivo de la Corunya amb l'objectiu de sumar set punts en una setmana. Després de la victòria contra el Celta i l'empat al camp del Vila-real, l'equip blanc-i-blau confia a tancar la setmana fent un altre pas endavant. El partit és important ja que entre l'equip català i el gallec només hi ha un punt de diferència i els de la Corunya són els primers que estan en zona de descens.

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Quique Sánchez Flores ha donat una llista de 20 convocats amb tres novetats. Marc Navarro, Esteban Granero i Hernán Pérez tornen a la convocatòria i cauen Melendo, Marc Roca i Naldo.

Zakaria Bakkali i Sidnei segueixen sense tornar als plans del seu entrenador, Pepe Mel, i no seran a la cita d'aquest diumenge contra l'Espanyol. El tècnic del Dépor ha optat per repetir la convocatòria que va fer per al partit de dimecres davant l'Alabès tot i que Bakkali, que es va perdre aquest partit per un esquinç de turmell, va completar els dos últims entrenaments amb el grup.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut