Espanyol

L'Espanyol afronta la tornada de Copa davant el Valladolid amb prudència, tot i que gaudeix de dos gols d'avantatge

L'Espanyol juga avui la tornada de la Copa a Cornellà davant del Valladolid amb el pas als vuitens de final en joc. Els blanc-i-blaus, amb les novetats de Raúl Rodríguez i Víctor Álvarez, tenen una renda de dos gols a favor, gràcies a les dues dianes d'Álvaro Vázquez a l'anada, cosa que teoricament els hauria d'aplanar el camí cap a l'eliminatòria seguent. El Valladolid, sisè de Segona A, vol tornar a Primera aquesta temporada. Pel tècnic espanyolista, el partit d'avui no serà bufar i fer ampolles.

Actualitzat
L'Espanyol afronta la tornada de la Copa davant del Valladolid amb prudència malgrat que gaudeix d'un sòlid avantatge de dos gols després del resultat de l'anada, encara que el tècnic no podrà comptar amb els lesionats Chica, Dátolo i David García, baixa d'última hora per molèsties al soli dret.

A la porteria, Cristian Álvarez apunta a titular després que Carlos Kameni estigués a l'onze contra el Màlaga. En defensa, Javi López seguiria en el lateral dret, mentre que en l'eix de la defensa, a més de Víctor Ruiz o Forlín, Pochettino podria alinear Jordi Amat. Dídac seguiria al carril esquerre.

A la medul·lar, Javi Márquez, el jugador de moda després del seu gran gol contra el Màlaga, i Baena podrien seguir junts en el doble pivot. En atac, Pochettino podria donar minuts a Sergio García, a l'esquerra, i donar descans a Callejón. Luis García seria a la dreta, Iván Alonso d'enganxada i Álvaro Vázquez en punta.

Mauricio Pochettino sap que la Copa del Rei és un dels tornejos que més il·lusionen l'afició i, encara que planegi donar descans als futbolistes que acumulen més minuts, pensa alinear un equip de garanties per no patir davant el Valladolid aquesta nit a Cornellà-el Prat.

El Valladolid arriba avui a Barcelona amb sis jugadors amb fitxa de l'equip filial de Tercera Divisió. Aquest dilluns, després de l'última sessió d'entrenament, Antonio Gómez va donar a conèixer la llista de jugadors convocats per al partit i seran tretze del primer equip, més sis futbolistes amb fitxa del filial, encara que tres d'ells, Javi Jiménez, Raúl Navas i Quique, s'entrenen diàriament a les ordres de Gómez.

Serà baixa Marc Valiente, ja que les proves radiològiques practicades revelen que el jugador, durant el partit contra el Rayo Vallecano, va veure agreujada la semifractura que tenia al quart metacarp de la mà esquerra. Al defensa central català l'han enguixat avui i estarà dues setmanes absent dels terrenys de joc.

Les circumstàncies d'aquesta eliminatòria són molt similars a les que es van produir en una ronda de Copa del Rei entre els dos equips durant la temporada 78/79, quan el Valladolid també era a Segona Divisió. Llavors, el conjunt val·lisoletà també va viatjar el mateix dia i va comptar amb diversos futbolistes del filial. Un gol del davanter argentí Daniel Gilé a Javier Urruticoechea va donar el pas a l'equip blanc-i-violeta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut