Espanyol

L'Espanyol afronta amb ambició la visita al Sánchez Pizjuán en un partit clau per la lluita europea

L'Espanyol pot fer un pas molt important de cara a les seves aspiracions de jugar competició europea la temporada que ve, en l'enfrontament que disputarà aquest dissabte al Sánchez Pizjuán i que TV3 oferirà en directe a partir de les deu. Ara mateix, els blanc-i-blaus tenen un avantatge de cinc punts en la classificació respecte als andalusos i una victòria contra el Sevilla seria un gran pas per deixar enrere un rival directe en la lluita per entrar en la zona europea. Mauricio Pochettino ha donat una llista de 19 convocats amb les novetats de Forlín i Iván Alonso i la presència de tres porters. En canvi, Javi López, amb unes petites molèsties físiques, i Coro, que està negociant la seva cessió a l'Osasuna, n'han quedat fora.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors per al partit d'aquest dissabte al camp del Sevilla, un duel que TV3 oferirà en directe a partir de les deu de la nit. A la llista hi ha algunes novetats, com la presència de l'argentí Forlín, que ja ha complert el partit de sanció, i també d'Iván Alonso, afavorit per la baixa de Dani Osvaldo. L'altra absència és la de Javi López, mentre que també hi ha a la convocatòria el tercer porter del club, Dinu, perquè Cristian Álvarez no s'ha pogut entrenar amb la resta dels seus companys per culpa d'uns problemes estomacals.

Pochettino veu la seva plantilla perfectament capacitada per suplir la baixa per lesió del seu màxim golejador, Pablo Daniel Osvaldo, que serà operat aviat a l'Argentina, i ha assegurat que els seus futbolistes "faran suar" el Sevilla al Sánchez Pizjuán. "Tot el grup té la responsabilitat de dissimular el màxim possible la baixa d'un jugador important com Osvaldo. No només hi ha Álvaro, hi ha altres futbolistes que poden desenvolupar aquesta tasca, però ell ja ha demostrat en aquests sis mesos que pot estar a l'equip i tenim plena confiança", ha comentat el tècnic blanc-i-blau.

Qui no viatja a Sevilla és Ferran Corominas. El banyolí no compta per a Mauricio Pochettino, i, en canvi, José Antonio Camacho l'espera a l'Osasuna amb els braços oberts. Després de reunir-se amb Joan Collet, la cessió es podria tancar avui mateix.

Callejón no tem el potencial del Sevilla

José Callejón ha destacat el potencial del Sevilla i ha assegurat que el vestidor blanc-i-blau no renunciarà a res perquè vol tornar a casa amb els tres punts. "El Sevilla estarà en la lluita per la Champions, n'estic segur. És un equip que serà en els llocs de dalt perquè cada any ho està demostrant. Ara van de menys a més i tenen molt bons futbolistes per lluitar per tot", ha reconegut el davanter andalús després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

Callejón, tot i això, ha assegurat que l'Espanyol no tem la qualitat del Sevilla ni l'escalfor del públic al Sánchez Pizjuán. "Tothom sap el potencial del rival, però nosaltres passem per un bon moment i volem seguir com estem. Tenen molt bons jugadors a la part de dalt, però no oblidem tampoc la seva defensa", ha dit.

En el cas de victòria, l'Espanyol podria igualar la seva millor primera volta en una Lliga de 20 equips. Els catalans sumarien els mateixos punts (34) que amb Valverde en la campanya 2007-2008.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut