Espanyol

L'Espanyol acusa la ressaca de la Copa i perd contra un Sevilla més endollat (0-3)

Els andalusos, que encadenaven cinc partits de lliga sense guanyar, han aprofitat la ressaca dels blanc-i-blaus per sumar un triomf gràcies als gols de Franco Vázquez, Pablo Sarabia i Luis Muriel

David CarballloActualitzat

Tres dies després de la celebrada victòria contra el Barça a la Copa del Rei, l'Espanyol ha caigut derrotat contra el Sevilla a Cornellà-el Prat. Els andalusos, que encadenaven cinc partits de lliga sense guanyar, han aprofitat la ressaca dels blanc-i-blaus per sumar un triomf gràcies als gols de Franco Vázquez, Pablo Sarabia i Luis Muriel.

L'èxit en la Copa ha llençat el porter Diego López i Melendo a ser titulars per primer cop en la lliga, i a Montella a repetir l'onze sevillista que es va imposar al Wanda Metropolitano. La Copa va ser positiva pels dos, però els andalusos han sortit mentalitzats per defensar la posició europea i tallar la bona ratxa local de quatre partits sense perdre.

Gerard Moreno ha donat el primer avís el minut 13, però desaprofitada una bona ocasió ha aparegut el Sevilla.  Primer, en el 15, amb un primer intent de Correa que Diego López ha rebutjat amb el cos i finalment ha acabat en el gol del Mudo Vázquez. Poc després, Muriel ha perdonat el segon amb una rematada que ha sortit fregant el pal. El Sevilla, totalment endollat i molt més intens, ha acabat fent el 0 a 2 en el minut 34. Una gran jugada individual de Pablo Sarabia que, a passada de Muriel, regateja tots els rivals fins superar Diego López amb un gran xut creuat que ha tret les teranyines de l'escaire.

Tímida reacció sense premi

En la represa, Quique Sánchez Flores ha fet un doble canvi per intentar una reacció del seu equip: Víctor Sánchez i Sergio García han entrat per Javi Fuego i Melendo, botxí del Barça a la Copa. L'Espanyol ha sortit molt més intens dels vestidors i en el minut 50, Leo Baptistao ha perdonat una ocasió claríssima per retallar distàncies. Amb tot a favor per marcar, l'italobrasiler ha xutat de forma incomprensible als núvols una assistència d'or de Gerard Moreno.

La baixada de tensió del Sevilla ha provocat que Montella hagi sortit emprenyat de la banqueta per reclamar més control als seus futbolistes, relaxats en excès pels dos gols d'avantatge en el marcador. L'Espanyol ha seguit portant la iniciativa però amb el pas dels minuts ha estat incapaç de crear perill sobre la porteria de Sergio Rico.

En l'últim minut, Luis Muriel ha arrodonit el triomf visitant fent el definitiu 0 a 3 després de culminar una gran jugada personal. Amb aquesta desfeta a casa, l'Espanyol veu frenada l'eufòria i es queda amb els 24 punts que ja tenia a la classificació, mentre que el Sevilla ha trencat una ratxa de cinc jornades sense guanyar i es consolida en zona europea amb 32 punts, els mateixos que el Reial Madrid però amb dos partits més que els blancs.