Els blanc-i-blaus han marcat tres gols al Villamarín (EFE)
Espanyol

L'Espanyol aconsegueix la victòria més àmplia de la temporada al Villamarín (1-3)

L'Espanyol ha guanyat el Betis al Villamarín gràcies als gols d'Enzo Roco, Caicedo i Víctor Sánchez. Els blanc-i-blaus han aconseguit la victòria més àmplia de la temporada.

L'Espanyol ha anat ràpid a marcar al Villamarín. Tres minuts. En la primera falta propera a l'àrea, els de Sergio González han trobat el gol. Marco Asensio ha estat l'encarregat de llançar-la i Enzo Roco de pentinar-la al fons de la porteria d'Adán. Rubén Castro i Joaquín han apropat el perill a Pau, en una rematada que ha acabat a les mans del porter i en una altra acció que el de Sant Esteve de Llémena ha refusat. Els locals han agafat el timó del partit, però amb un ritme erràtic. Caicedo, elèctric, ha enviat la pilota per sobre del travesser. Quan el Betis rondava el gol, un xoc entre Petros i Pau ha acabat amb el porter demanant l'entrada de les assistències. El ritme s'ha refredat i Víctor Sánchez ha donat un ensurt en un cop en què ha acabat amb sang a la cella.

A la segona, Ceballos ha entrat al terreny de joc i la seva presència s'ha notat. L'Espanyol, però, ha ampliat l'avantatge a través de Caicedo. Marco Asensio ha protagonitzat una contra letal que ha cedit a Caicedo perquè batés el porter. I en menys de cinc minuts, ha arribat el tercer. Altre cop ha assistit Asensio amb una centrada enrera que Víctor Sánchez ha aprofitat.

Pepe Mel, empipat amb els seus homes, ha donat entrada a Van Wolfswinkel que ha rematat a boca de canó davant Pau López. El porter garrotxí ha refusat en un primer temps la pilota i després d'uns instants de perill l'ha interceptat. Montañés, que també ha entrat des de la banqueta, ha donat frescor a l'equip. Ha estat Rennella qui al minut 88 ha escurçat distàncies pel Betis en rematar un servei de córner. Els blanc-i-blaus han aconseguit al Villamarín la victòria més àmplia de la temporada però no han pogut mantenir la porteria a zero.