Futbol

L'Espanyol aconsegueix empatar a Vila-real amb deu homes (0-0)

L'Espanyol va aconseguir empatar de forma agònica en un partit disputat a El Madrigal, davant d'un Vila-real en crisi. L'equip de Mauricio Pochettino va haver de jugar gairebé tot el partit amb deu homes per l'expulsió de Forlín. L'equip d'Ernesto Valverde, molt necessitat de bons resultats, no va poder marcar cap gol. Kameni va ser el més destacat a l'equip espanyolist, ja que va aturar les poques ocasions que l'equip local va tenir de marcar. L'Espanyol aconsegueix el segon empat consecutiu sense gols, mentre que el Vila-real encara no ha guanyat cap partit a la Lliga.

Actualitzat
L'Espanyol va començar molt fluix el partit i el Vila-real es va convertir en aquest inici en l'absolut dominador. Però en el minut 10, l'Espanyol va començar a espavilar-se i va estar a punt d'inaugurar el marcador amb una rematada en pròpia porta al pal del jugador del Vila-real Eguren. Un minut després, però, va arribar una de les jugades clau del partit: Forlín va veure la targeta vermella després de fer caure Rossi a la frontal de l'àrea, el qual li havia guanyat la posició. Això va obligar Pochettino a moure la banqueta i a fer entrar Pillud pel japonès Nakamura.

L'Espanyol, lluny d'arronsar-se, es va mantenir en el partit i va plantar cara. El Vila-real va acusar l'ansietat pels mals resultats en aquest inici de temporada. Kameni, però, va salvar l'equip espanyolista en dues clares ocasions de Rossi i Pires, que el porter camerunès va refusar ja dins l'àrea petita. Amb l'empat inicial es va arribar al final de la primera part.

Debut de Raúl Baena

Mauricio Pochettino va fer debutar Raúl Baena en l'inici d'aquesta segona part, després de substituir Coro. La segona part va començar amb els paràmetres ja coneguts: un Vila-real insistint sobre la porteria de Kameni però sense portar gaire perill. Només Cazorla, el jugador amb més perill del Vila-real, va obligar Kameni a fer una gran aturada en el minut 60. Valverde va esgotar els tres canvis per mirar de canviar el signe del partit en el minut 24 d'aquesta segona part. L'Espanyol, per la seva part, va fer entrar el jugador del planter Javi López per Callejón.

Fins al final del partit, l'Espanyol no va passar gaires angúnies davant un Vila-real que va haver de sentir forts xiulets del seu públic. Tot i així, en el minut 87, un doble error de la defensa espanyolista va estar a punt de convertir-se en el primer gol del partit. El xut de Senna va sortir fora per poc al costat de la base del pal, en la darrera oportunitat clara de l'equip local.

Amb aquest resultat l'Espanyol es manté a la part mitjana de la classificació amb 8 punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut