Espanyol

L'Espanyol acomiada el director esportiu, Ángel Gómez, i posa en el seu lloc Jordi Lardín

El club blanc-i-blau cessa en les seves funcions Ángel Gómez i el relleva pel fins ara coordinador del futbol base, Jordi Lardín

Jordi Lardín, el nou director esportiu de l'Espanyol (RCD Espanyol)

Jordi Lardín és el nou director esportiu de l'Espanyol després que el Consell d'Administració hagi decidit cessar en les seves funcions Àngel Gómez. El canvi en l'organigrama tècnic arriba, curiosament, en un moment en què el primer equip està passant per un bon moment després d'encadenar dues victòries i set jornades sense derrota.

Gómez havia estat nomenat director esportiu de forma interina el mes de juny després de la marxa del seu antecessor, Òscar Perarnau. Lardín, de la seva banda, era fins ara el coordinador del futbol base. El club no ha especificat els motius de l'acomiadament més enllà d'agrair a Gómez la seva dedicació, a més de qualificar Lardín com "el professional idoni" per assumir el càrrec.

Lardín, un dels jugadors més emblemàtics del club, és coordinador del futbol base des del 2012. Des d'aleshores, el planter blanc-i-blau ha viscut una etapa de ressorgiment, com demostra la consolidació de jugadors de les categories inferiors en el primer equip. Aquesta tarda, a partir de les 5, serà presentat com a nou director esportiu de l'entitat.