El conjunt de Quique Sánchez Flores és desè, amb 26 punts (EFE)
Espanyol

L'Espanyol acaba la primera volta de la Lliga desè i a cinc punts de les places europees

El conjunt blanc-i-blau ha exhibit un rendiment similar al seu estadi (14 punts) i a domicili (12), amb un balanç de sis victòries, vuit empats i cinc derrotes, 25 gols a favor i 26 en contra, i és el sisè millor visitant del campionat

Actualitzat

L'Espanyol ha acabat la primera volta del campionat de Lliga amb 26 punts i desè a la classificació, a cinc punts de les places europees, l'objectiu que es va marcar Chen Yansheng, el nou propietari del conjunt blanc-i-blau. El bloc de Quique Sánchez Flores està en construcció, fet que no amaga el mateix cos tècnic blanc-i-blau. L'Espanyol té actualment sensacions positives després d'imposar-se al Granada al RCDE Stadium, una victòria que va trencar una ratxa en la qual va sumar un punt de nou possibles.

El quadre català va començar la temporada amb dubtes després de perdre per 6-4 contra el Sevilla. El tècnic va apostar per reforçar la defensa de l'equip i gràcies a això va anar aconseguint la tranquil·litat necessària en la classificació. De fet, el porter Diego López va batre el rècord d'imbatibilitat amb 586 minuts sense encaixar cap gol.

Aquests primers mesos de curs també han servit per comprovar l'aposta del club pel planter. Fins ara han estat quatre els futbolistes de les categories inferiors que han debutat a Primera amb Quique Sánchez Flores: Marc Roca, Aarón, Melendo i Marc Navarro. Aquest últim, contra el Granada dissabte passat.

El conjunt blanc-i-blau ha exhibit un rendiment similar al seu estadi (14 punts) i a domicili (12), amb un balanç de sis victòries, vuit empats i cinc derrotes, 25 gols a favor i 26 en contra i és el sisè millor visitant de la Lliga. El club també està pendent ara de recuperar als lesionats (Víctor Sánchez, Baptistao i Javi López) i també del mercat d'hivern. El davanter equatorià Felipe Caicedo, sense excessiu protagonisme aquest curs, és el que té més opcions de sortir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut