Espanyol

L'Espanyol, a punt de fitxar l'israelià Ben Sahar, que prové del Chelsea

L'Espanyol ja té a punt el tercer fitxatge de cara a la pròxima temporada. Es tracta de l'israelià Ben Sahar. El davanter està a punt de fer 20 anys i prové del Chelsea. Sahar firmarà un contracte per 4 temporades. Al club anglès el va fitxar Mourinho l'any 2006, però ha estat cedit a diferents clubs. L'última temporada ha jugat a la Lliga holandesa, amb el De Graafschap. Ben Sahar seria la tercera incorporació per al projecte de Pochettino, amb el confirmat Joan Verdú i l'emparaulat Nakamura.

Actualitzat
Ben Sahar va néixer a Jolon, a Israel, i compta amb el passaport polonès, per tant no ocupa plaça d'estranger. Amb només 17 anys, el Chelsea va pagar 320.000 lliures esterlines (456.000 euros) per fitxar-lo del Hapoel de Tel Aviv. En el seu primer any, Mourinho el va fer debutar a la Premier. Després va passar per un periple de cessions al Queens Park Rangers, el Sheffield Wednesday, el Portsmouth i el De Graafschap holandès, on va arribar al gener. Ha estat en aquest club on ha assolit els seus millors registres, jugant 19 partits marcant cinc gols.

A principis del 2007 es va convertir en el jugador més jove a debutar amb la selecció d'Israel, i el més precoç a marcar. Ben Sahar és un diamant brut que, malgrat que ja ha apuntat a bones maneres, encara ha d'explotar.

Pretendents d'última hora

El fitxatge se li ha complicat a l'Espanyol. El traspàs ha quedat congelat perquè a última hora han aparegut dos pretendents més. Un és l'Ajax, que ha ofert al Chelsea 3 milions d'euros pel traspàs. També el Borussia Dortmund, de la lliga alemanya, s'ha mostrat interessat per Ben Sahar. Això ha fet pensar al Chelsea que podria treure més diners pel davanter i, tot i que havia emparaulat un traspàs d'un milió d'euros amb l'Espanyol, ara l'equip anglès n'hi demana dos. L'equip blanc-i-blau no hi està disposat i confia en el desig de Ben Sahar de jugar a la lliga espanyola per aconseguir-ne el fitxatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut