Fórmula 1

L'escuderia Toro Rosso fa oficial el nomenament de Jaume Alguersuari com a nou pilot de l'equip

Ja és oficial. Jaume Alguersuari es convertirà aquest cap de setmana en el debutant més jove de la història de la Fórmula 1. L'escuderia Toro Rosso ja l'ha nomenat nou pilot oficial de l'equip. Alguersuari, de 19 anys i 4 mesos, s'estrenarà divendres en el Gran Premi d'Hongria. Ahir, es va acomiadar de les World Series en firmar el seu primer podi de la temporada. En la segona cursa disputada al circuit de Le Mans, Alguersuari va acabar en tercer lloc d'un podi molt català.

Actualitzat
L'escuderia Toro Rosso ha anunciat que des del pròxim cap de setmana al Gran Premi d'Hongria, Jaume Alguersuari serà pilot de l'equip, juntament amb el suís Sébastien Buemi i es convertirà als 19 anys en el pilot més jove de la història a participar en un Gran Premi.

En el comunicat emès per l'escuderia, Jaume Alguersuari agraeix a "RedBull la gran oportunitat de córrer a la Fórmula 1. Des que he començat a córrer sempre ha estat el meu somni i gràcies al programa Red Bull Junior ara puc complir la meva ambició d'estar en la sortida d'un Gran Premi".
 
Alguersuari afegix que "ara tinc una difícil tasca, perquè arribar a la Fórmula 1 mai ha estat fàcil i fer-ho a mitja temporada és encara més difícil, sobretot sense poder haver fet cap prova. M'assec protegit per l'equip que té la reputació de cuidar les joves promeses".

Per la seva banda, el director de l'escuderia, Franz Tost, manifesta que "Red Bull vol que l'escuderia Toro Rosso, quan és possible, proporcioni oportunitats als pilots de programa de Joves Pilots. Hem triat Alguersuari, perquè és el més madur dels pilots actualment al programa". Afegeix Tost que "en els pròxims mesos Jaume va haver d'afrontar un gran desafiament, sobretot per la prohibició de fer proves. No esperem res d'ell en les tres primeres curses, en les quals s'haurà de familiaritzar amb el cotxe, l'equip i l'ambient de la Fórmula 1".
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut