Fórmula 1

L'escuderia Sauber es presenta a Xest amb Pedro Martínez de la Rosa com a pilot estrella

Sauber és una de les set escuderies que avui dóna el tret de sortida a la pretemporada de la Fórmula 1 al circuit valencià de Xest. Sense el glamur ni el ressò de Ferrari, Mercedes GP o McLaren, l'equip suís serà un dels que generarà més expectació, i és que a les seves files hi ha Pedro Martínez de la Rosa. El català, company del japonès Kamui Kobayashi, torna a la graella com a pilot oficial. Una nova oportunitat que un De la Rosa motivadíssim no pensa desaprofitar.

Actualitzat
Pedro Martínez de la Rosa ha estat esperant molt temps una oportunitat com la que Sauber li ha posat en safata per la temporada 2010 de Fórmula 1, i el pilot català està decidit a aprofitar-la. Poc importa que la graella actual estigui dominada per la irreverència de joves pilots com Vettel o que Schumacher torni al gran circ o que fins a tres campions més -Alonso, Hamilton i Button- vulguin recuperar el tron perdut. Perquè Pedro Martínez de la Rosa està molt motivat davant d'aquest nou repte i, com ell mateix ha admès, ningú el guanyarà en "il·lusió".

I és que el català ha posat tota la seva experiència al servei d'un equip creat després de la desfeta de BMW i que es va presentar aquest diumenge a Xest. Així doncs, De la Rosa torna a la graella de la competició sense renunciar a fer un bon paper. Amb De la Rosa i amb Alguersuari, seran dos els catalans que tindran un volant oficial a la F1.

Com ell, aquesta setmana desfilaran pel traçat valencià els Ferrari, McLaren, Mercedes, Renault, Williams i Toro Rosso, amb Alonso, Schumacher, Hamilton i Button com a grans atractius.
Anar al contingut