Fórmula 1

L'escuderia Mercedes celebra el tercer títol mundial consecutiu de constructors

En l'acte celebrat a la fàbrica de la firma alemanya situada a la localitat anglesa de Brackley, hi han assistit els dos pilots que dominen amb mà de ferro el Mundial, Nico Rosberg i Lewis Hamilton

Els treballadors de la fàbrica de Mercedes celebren el títol mundial de constructors

Com cada any que ho aconsegueix, i ja és el tercer consecutiu, l'escuderia Mercedes de Fórmula 1 ha celebrat amb tots els empleats la consecució de títol mundial de constructors en un acte celebrat a la fàbrica de la marca alemanya situada a la localitat anglesa de Brackley. Imatge espectacular de tots els treballadors amb la samarreta corporativa i que recorda els tres títols seguits. Un dels directors de l'escuderia, l'expilot austríac Nicki Lauda, ha tingut paraules d'agraïment per a tots els treballadors de Mercedes.

Com no podia ser d'una altra manera, no hi han faltat els dos pilots que dominen amb mà de ferro el Mundial de F1, fins al punt que el títol de pilot fa temps que és cosa d'ells dos: l'alemany Nico Rosberg i l'anglès Lewis Hamilton. Tant l'un com l'altre s'han atipat de firmar autògrafs a tort i a dret. Queden quatre curses i, de moment, Rosberg té 33 punts d'avantatge sobre Hamilton.