Fórmula 1

L'escuderia Ferrari acomiada el seu director tècnic, James Allison

Es tracta d'una separació amistosa fruit d'una combinació de mals resultats i problemes personals

Actualitzat

L'escuderia Ferrari ha anunciat un acord amb James Allison per rescindir el seu contracte com a director tècnic del mític equip de Fórmula 1. Després de tres anys al capdavant, Allison no ha aconseguit trobar la manera de portar els monoplaces vermells a guanyar el mundial, encara que va fer tornar a pujar a dalt de tot del podi Sebastian Vettel la temporada 2015, després d'un 2014 sense cap victòria per als de Maranello.

James Allison tenia contracte amb Ferrari fins al 2018 i el substituirà de manera interina Mattia Binotto. Abans, però, el ja exdirector tècnic de l'escuderia italiana ha volgut mostrar públicament que es tracta d'un comiat amistós, "només puc tenir paraules d'agraïment per la gran experiència humana i professional que he viscut els anys que he estat a Ferrari. Els desitjo un futur feliç i carregat d'èxits".

El grau d'exigència que requereix un càrrec com el de director tècnic de Ferrari es va convertir en incompatible per a la vida de James Allison després de la mort de la seva dona el mes de març, a partir de llavors va prioritzar dedicar el temps als seus fills en detriment del desenvolupament dels monoplaces de Vettel i Raikkönen.

 

Anar al contingut