La moto de Jordi Torres en una sessió de tests privats la setmana passada a Itàlia
Superbikes

Les superbikes desembarquen al circuit de Jerez per començar a preparar la temporada

La temporada d'una de les categories més espectaculars del motociclisme començarà a finals de febrer al circuit de Phillip Island

Actualitzat

Prop de trenta pilots de Superbikes rodaran amb la seva moto al Circuit de Jerez dimarts i dimecres en la primera tanda d'entrenaments de pretemporada abans no comenci el mundial el darrer cap de setmana de febrer a Austràlia.

Llegendes del motociclisme com Marco Melandri o Nicky Hayden compartiran la graella de sortida amb els catalans Xavier Forés, de l'escuderia Barni Racing, o Jordi Torres, de l'equip Althea. El nord-irlandès Jonathan Rea, i vigent campió del món, també serà a Jerez acabant d'ajustar la seva moto amb el difícil repte per davant de revalidar el títol.

El campionat de Superbikes tindrà com a gran novetat, aquesta temporada, un canvi de normativa important, situant la primera cursa, el dissabte, i la segona, el diumenge. Més enllà dels tests, el Circuit de Jerez acollirà la penúltima prova del calendari, a mitjans d'octubre, i abans, el primer cap de setmana d'abril, serà el Circuit de Motorland, a l'Aragó, on tronaran els impressionants motors de les Superbikes.

 

Anar al contingut