Louis van Gaal, estès a la gespa davant del quart àrbitre (Reuters)
Louis van Gaal, estès a la gespa davant del quart àrbitre (Reuters)
Futbol Internacional

Les queixes de Louis van Gaal per una falta simulada es converteixen en un fenomen viral a internet

Louis van Gaal s'ha convertit en viral a internet. La seva forma vehement de protestar una decisió arbitral ha agradat molt als internautes, que l'han fet "trending topic" a twitter

Actualitzat

L'entrenador del Manchester United Louis van Gaal ha protagonitzat la imatge curiosa de la jornada del futbol anglès. El tècnic, enutjat per una suposada simulació del jugador de l'Arsenal Olivier Giroud, ha recreat la caiguda del davanter francès davant del quart àrbitre, però sense deixar anar la seva llibreta. L'acció no ha fet variar la decisió de l'àrbitre, però sí que s'ha fet viral a internet, i ha convertit el protagonista en un fenomen viral.

L'United ha acabat guanyant per 3 a 2. El jove de 18 anys Marcus Rashford, que debutava a la premier, ha fet els dos primers gols dels de casa en els minuts 29 i 32. Danny Welbeck ha marcat el 2 a 1 en el minut 40. El 3 a 1 ha estat obra d'Ander Herrera en el minut 65, i, només 4 minuts més tard, Mesut Ozil ha aconseguit el definitiu 3 a 2. Aquest resultat deixa l'equip d'Arsène Wenger a 5 punts del líder, el Leicester.

Anar al contingut