Actualitat blanc-i-blava

Les proves mèdiques demostren que l'espanyolista Moisés Hurtado no té cap lesió òssia

El jugador de l'Espanyol Moisés Hurtado s'ha entrenat aquest dilluns en solitari, perquè arrossega problemes al polze del peu esquerre, segons han informat els serveis mèdics del club blanc-i-blau. Moisés Hurtado, que abans del partit tenia molèsties al genoll esquerre, va poder disputar el partit davant l'Athletic, encara que en un episodi del matx un contrari el va trepitjar involuntàriament. El migcampista seguirà un pla específic de treball en els pròxims dies. L'absència d'efectius ha obligat Ernesto Valverde a cridar els jugadors del Juvenil A Guimba, Adrià Fradera i Marc Mas.

Actualitzat

D'altra banda, tant Luis García com Iván de la Peña i Raúl Tamudo s'han exercitat en solitari, mentre que els centrecampistes Ángel Martínez i Francisco Joaquín Rufete han continuat els seus respectius processos de recuperació.

A l'entrenament, no hi han assistit els internacionals Lola Smiljanic, convocat per Sèrbia, ni Mohammad el-Yagoubi, "Moha", que ha estat citat per la selecció del Marroc per disputar dos amistosos.

Renovació de Paco Herrera fins el 2010

A la reunió del Consell d'Administració celebrada aquest dilluns, a més de concretar-se tots els aspectes de la Junta General d'Accionistes que se celebrarà el proper dijous 15 de novembre, s'ha de destacar que s'han aprovat els termes de l'acord de renovació del director de l'Àrea Esportiva, Paco Herrera, fins al juny del 2010.

Novetats en el "cas Travel Gallery"

L'Espanyol ha informat totes aquelles persones que es van adherir a la demanda presentada pel club i la federació de penyes pel viatge frustrat a Glasgow, que la reclamació es va presentar el 9 de novembre al jutjat mercantil de Barcelona.

Anar al contingut