Monument a l'afició a l'RCDE Stadium (@fcp_espanyol)
Monument a l'afició a l'RCDE Stadium (@fcp_espanyol)
Espanyol

Les Penyes de l'Espanyol reclamen un club sense violents i exigeixen que es garanteixi la seguretat dels aficionats

La detenció aquesta setmana de cinc seguidors radicals de l'Espanyol per apallissar un altre aficionat de l'equip ha provocat la reacció de la Federació de Penyes i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes

Actualitzat

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol han difós aquest dissabte un comunicat en què reclamen un club sense violents i intolerants. És la seva resposta a la detenció de 5 seguidors radicals de l'entitat arran d'una pallissa a un altre aficionat perico.

Les dues organitzacions espanyolistes expressen el seu malestar i preocupació davant d'aquests fets i el seu rebuig contundent "a qualsevol exercici de violència o intolerància a la societat, i en particular al voltant del futbol i del nostre club".

La FCPE i l'APMAE consideren "absolutament prioritari que l'Espanyol i la seva afició tornin a ser modèlics i exemplars en no ser protagonistes ni víctimes de comportaments de persones que no representaran mai el nostre sentiment". Els representants de l'afició blanc-i-blava troben "detestable que persones que diuen ser de l'Espanyol utilitzin la violència contra aficionats de la nostra pròpia entitat".

El comunicat acaba exigint a l'RCD Espanyol que "es garanteixi plenament la seguretat de tots els aficionats del nostre club, una afició que sempre ha fet que els colors blanc-i-blaus siguin admirats arreu del món per la seva animació, el seu comportament exemplar i la passió més sana".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut