Manny Pacquiao en un acte electoral (Reuters)
Manny Pacquiao en un acte electoral (Reuters)
Boxa

Les paraules homòfobes de Manny Pacquiao el deixen sense un dels seus principals patrocinadors

El boxejador, en el tram final de la seva carrera, va comparar homosexuals i animals criticant el matrimoni entre persones del mateix sexe. Després de la polèmica, un dels seus espònsors s'ha desvinculat d'ell.

Actualitzat

La marca esportiva Nike ha anunciat la finalització del seu contracte amb Manny Pacquiao després dels comentaris homòfobs que va fer el boxejador, a un pas de la retirada. En una entrevista a un mitjà filipí, l'aspirant a senador al seu país va dir: "Veieu animals mantenint relacions homosexuals? Els animals són millors, saben distingir entre masculí i femení." I va tancar el tema afirmant: "Si aprovem el sexe d'homes amb homes i dones amb dones, això significa que l'home és pitjor que un animal."

Davant la repercussió de les seves paraules i les airades respostes que van rebre a les xarxes socials, el boxejador es va disculpar a Facebook per haver comparat els homosexuals amb animals però es va mantenir ferm en la seva oposició al matrimoni homosexual per les seves creences religioses.

Les excuses de Pacquiao, però, no han estat suficients per evitar que la multinacional Nike doni per acabada una relació de més de 8 anys, però que probablement no hauria durat gaire més davant el final de la carrera esportiva del campió del món en 8 categories diferents amb una marca de 57 victòries (38 per KO), 6 derrotes i 2 empats. El seu últim gran moment de glòria el va viure en el combat contra Floy Mayweather, l'anomenat "combat del segle".

Precisament Mayweather també ha opinat sobre les paraules del seu rival d'aquell 2 de maig del 2015. El boxejador, invicte amb 49 victòries en 49 combats, va dir: "Hauríem de ser positius. Hem de deixar que la gent visqui la seva vida com vulgui. No vull dir res contra ningú. Hem de ser positius."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut